Unele dintre cele mai cunoscute marci din lume, vestimentatie si bijuterii de lux si multe vedete sunt ingredientele unui eveniment cu un buget de cateva sute de mii de euro, primului targ al marcilor de lux din Romania, "Luxury Show", ce se va desfasura la Romexpo intre 7 si 10 decembrie.

"Pentru Romexpo, Luxury Show inseamna o investitie de peste 80.000 de euro, numai in decor", a spus presedintele-director general al Romexpo, George Cojocaru. Pavilionul Central va fi, in perioada 7-10 decembrie, transformat intr-un nucleu al luxului", a explicat el pentru NewsIn.

Pentru evenimentul de lux, Luxury Show, se va cheltui o suma de sute de mii de euro. "Investitia finala care se va face in vederea organizarii acestui eveniment este majora, cifra finala nu e stabilita inca, dar ne asteptam la o suma de ordinul sutelor de mii de euro", a spus directorul Euroexpo, Camelia Buda, co-organizator al targului Luxury Show. O echipa de 20 de alpinisti va lucra timp de doua saptamani la montarea pieselor de decor, a explicat ea.

Luxury Show este un eveniment prin care se lanseaza filozofia luxului pentru ca "o tara bogata se face doar cu oameni bogati", a spus Cojocaru. "Filozofia luxului inseamna sa rezolvi o ecuatie simpla, lux =bani +rafinament", a explicat el.

Pentru targ, pavilionului central al Romexpo va fi acoperit cu sapte mii de metri patrati de mocheta importata din Belgia, balustradele vor fi acoperite cu panza speciala, adusa din import, in mijlocul tavanului se va construi, din panza, un cilindru cu diametrul de 18 metri, prin care lumina va fi proiectata spre zona scenei, canapele si fotolii din piele sau o zona VIP cu bar si restaurant.

Ziua de 8 decembrie va fi dedicata, in exclusivitate, modei cand designeri si creatori de moda precum Liliana Turoiu Udrea sau Oana Mizil isi vor prezenta colectiile. Jurnalistii acreditati vor avea, la randul lor, o zi pentru ei, pe 7 decembrie.

La targ va fi prezentat, pe 9 decembrie, si un sector pentru industria automobilelor si ambarcatiunilor, iar pe 10 decembrie va fi o expozitie dedicata familiei.

Targul brandurilor de lux va fi deschis publicului vizitator in perioada 8-10 decembrie, intre orele 16.00 si 24.00. Targul va cuprinde expozitii pe teme precum "Home& Design"(mobila, decoratiuni interioare si exterioare), "Motorshow"(masini, motociclete), "Trend Fashion"(haine, bijuterii sau produse cosmetice), "Hi End"(echipamente electronice, gadget-uri) si "Leisure &Pleasure" (bauturi, cafea, baruri, restaurante sau cadouri).

Targul brandurilor de lux va fi deschis publicului in perioada 8-10 decembrie, intre orele 16.00 si 24.00. Evenimentul este organizat de Romexpo si Euroexpo.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri