Bugetul Ministerului Economiei si Comertului (MEC) pentru anul 2006 a fost suplimentat cu 55,87 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului, cea mai mare parte din bani fiind directionata catre companiile miniere.
Potrivit comunicatului MEC, remis miercuri agentiei NewsIn, 26,3 milioane de lei din suma primita va fi alocata pentru asigurarea stocului de uraniu, lucrari de cercetare-dezvoltare, restructurarea productiei de aparare, asigurarea subventiilor pentru ecologizare si pentru plata energiei electrice in unele localitati din Delta Dunarii. Alte 15 milioane de lei vor fi directionate spre achizitionarea de complexe mecanizate de catre CNH Petrosani astfel incat sa se mentina un nivel de productie carbune de 3,5 milioane de tone/an.

Comunicatul MEC mentioneaza ca lucrarile de securizare si asistenta sociala de la mina Baia Noua, care apartine de Banat Anina SA, vor fi finantate cu 9,7 milioane de lei. Alte 4,87 milioane de lei vor fi alocate pentru securizarea unor mine aflate in patrimoniul CN Remin SA Baia Mare si CM Minvest Deva.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri