Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va vinde prin licitatie, in aceasta saptamana, activele unor societati debitoare, la un pret total de pornire de peste 1,8 milioane de dolari, informeaza, marti, un comunicat al institutiei remis NewsIn.

AVAS va executa activele Tracsport si Reparatii Bucovina pentru o creanta bancara restanta de peste 232 mii de dolari, preluata de AVAS de la Bancorex. Pretul de pornire al activelor scoase la licitatie, este de 97 mii de dolari.

De asemenea, va mai fi executata Malpan Satu Mare pentru o creanta bancara care depaseste 137 mii de dolari, in contul careia AVAS va scoate la licitatie o serie de bunuri pentru care a stabilit un pret de pornire la licitatie de 57 mii de dolari.

Alte societati aflate in aceeasi situatie sunt Alex Vasilescu Trans International Bucuresti, cu o creanta de peste 1,1 milioane de dolari, Agronindustriala Variatim Varias, AGROMEC Sapoca, Agromec Holboca, Agropris Prisacani, Agrogol Golaesti, OPI Bucuresti, cu un cuantum al creantelor mai mic, in jurul a 20 mii de dolari. AVAS va vinde si active ale Conrep Oradea care detine o creanta de peste 129 mii de dolari.

Pretul total de pornire pentru bunurile scoase la vanzare de AVAS in cadrul celor patru licitatii este de peste1,8 milioane dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri