Guvernul a mandatat Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) sa comunice Fondului International de Dezvoltare Agricola (FIDA) ca Romania va contribui cu 100.000 de dolari SUA la bugetul acestei institutii, potrivit unei hotarari de guvern.

Guvernul Romaniei a decis sa ajute cu echivalentul in lei a 100.000 de dolari la cea de-a saptea reconstituire a resurselor financiare ale FIDA. Potrivit actului normativ, fondurile se platesc in doua transe, in anii 2008 si 2009.

Prima transa se va plati in 2008 si va reprezenta echivalentul in lei a sumei de 50.000 de dolari. Banii se vor aloca de la bugetul de stat si vor fi prevazuti in bugetul Ministerului Agriculturii. Diferenta, respectiv echivalentul in lei a 50.000 de dolari, se va acorda in 2009, in conditii similare, informeaza NewsIn.

Acordul privind crearea FIDA, a fost incheiat la Roma, in data de 13 iunie 1976, pentru combaterea saraciei din zona rurala si a inceput sa functioneze doi ani mai tarziu, cand FIDA a acordat primul imprumut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri