Ministerul Apararii Nationale a demarat doua proceduri de licitatie deschisa pentru a achizitiona masline negre, verzi si blonde, precum si legume si fructe pentru Unitatea Militara de la Constanta, cu valori estimate de 51.522 lei, respectiv 12.620 lei, criteriul de atribuire fiind pretul cele mai scazut.

Potrivit unui anunt postat pe SEAP, MApN vrea sa incheie un contrat de achizitii publice, al carui obiectiv este furnizarea de masline de masa negre, verzi si blonde pentru unitatile militare din Fortele Navale, informeaza News.ro.

Valoarea estimata a contractului este de 51.522 lei, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut.

Ofertantii au posibilitatea sa depuna ofertele pana la data de 15 mai, ora 15.00, principala sursa de finantare fiind fonduri bugetare.

MApN mai doreste sa incheie un contract de achizitii publice pentru furnizarea de legume si fructe pentru Unitatea Militara de la Constanta, valoarea estimata fiind de 12.620 lei.

Conform anuntului postat pe SEAP, obiectivul contractului este achizitionarea de cartofi, ceapa galbena /alba de vara, pastarnac, telina, morcovi proaspeti, vinete, ardei gras, rosii, dovlecei, castraveti proaspeti, varza alba si fructe proaspete (mere).

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut, data limita de depunere a ofertelor fiind 12 mai, ora 15.00.

Sursa de finantare este reprezentata de fonduri bugetare.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri