Proprietarii de teren care cred ca fac afaceri prin cumpararea si vanzarea mai apoi a terenurilor care fac obiectul unor exproprieri pentru utilitate publica vor avea numai de pierdut, a afirnat, joi ministrul transporturilor, Radu Berceanu.

Ministrul Radu Berceanu a declarat, joi, la Cluj ca niciunde in lume proprietarii de terenuri care urmeaza sa fie expropriati nu au un avantaj, fiind chiar un moment de tristete pentru ei, deoarece statul nu are capacitatea financiara de a plati sume mari pentru achizitionarea terenurilor.

Totdeauna, statul va da bani mai putini pentru ca se fac evaluari si va asigur ca se fac mai multe evalurari, iar evaluatorii sunt oameni serisiosi si autorizati. intr-o astfel de situatie nu isi permit sa faca decat lucruri care se incadreaza in 1-2 % fata depreturile dinainte de a se auzi de chestiunea asta, ale zonei, si se dau banii repespectivi. Punct, a declarat ministrul, citat de NewsIn.

Declaratia a venit in urma anuntului facut marti de prefectul judetului Cluj, Alin Tise, care a descoperit ca mai multi proprietari de terenuri din comune aflate pe traseul viitoarei autostrazi Transilvania nu au actele in regula si vor primi bani pe terenuri care de fapt nu li se cuvin.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu a participat ieri la Cluj la inaugurarea lucrarilor pentru una dintre centurile de ocolire ale municipiului Cluj-Napoca. Drumul va avea 24,6 km lungime si are termen de finalizare 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri