Valoarea celor 117 proiecte de responsabilitate sociala inscrise la editia din acest an a concursului "Oameni pentru oameni" se ridica la 6,72 de milioane de euro, a informat, vineri, Asociatia pentru Relatii Comunitare.

Evenimentul premiaza companiile, cetatenii, presa si organizatiile neguvernamentale care au derulat programe si campanii de atragere de fonduri si care s-au implicat in proiecte comunitare prin sponsorizari, contributii, munca voluntara sau donatii.

Cele 117 proiecte care au fost inscrise la editia din acest an, la zece categorii, vor fi analizate de un juriu alcatuit din Camelia Savoiu - Lafarge Roma nia, Elena Serban - Fundatia Vodafone, Valentin Burada - Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Cristela Moldoveanu - Citigroup Romania, Cristiana Copos - Ana Group, Mihaela Geoana - Fundatia Renasterea, Dana Deac - Antena 3, Andreea Rosca - NewsIn si Dorel Sandor - Centrul de Studii, Politici si Analize Comparative.

De asemenea, la editia 2006 a Galei se va acorda premiul de excelenta pentru activitatea pe termen lung si de impact a unei companii in domeniul implicarii sociale.

Evenimentul se desfasoara vineri, 27 octombrie, sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei, Traian Basescu si este organizat in parteneriat cu Asociatia pentru Relatii Comunitare si Camera Americana de Comert in Romania, precum si cu Vodafone Romania, Lafarge Romania, JTI si Fundatia Charless Stuart Mott.

La editiile anterioare au fost inscrise 350 de proiecte, totalizand peste 30 de milioane de dolari. Premiantii din 2005 sunt Connex-Vodafone pentru programul "Telemedicina", in parteneriat cu SMURD , Gecad ePayment International si Webdev, pentru portalul www.donatiionline.ro , Maftei Retegan, pentru ajutorul in bani si materiale de constructie acordat Habitat for Humanity Cluj, Fundatia Hospice Casa Sperantei pentru "Saptamana Hospice", Adrian Ciorna, Habitat for Humanity Romania, Next Cap Advertising, pentru proiectul "Alege ce fel de viata va avea copilul tau" impreuna cu Romanian Angel Appeal, Centrul National de Voluntariat Pro Vobis pentru programul "Saptamana voluntariatului", Holcim SA pentru programul "Creeaza-ti mediul", New Century Holding, pentru camapania "Un zambet" si organizatia "Salvati Delta Dunarii" pentru campania de atragere de fonduri "1% pentru Delta Dubnarii".


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri