Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) organizeaza in perioada 30 octombrie- 3 noiembrie sapte licitatii pentru vanzarea activelor unor debitori, al caror pret de pornire va fi de 1,45 milioane dolari.

Cel mai mare pret de pornire al licitatiei, anume 986.443 dolari, fara TVA, se gaseste in cazul SC Agroflip SA Bontida, firma cu o creanta restanta de peste un milion de dolari. Activele scoase la licitatie constau in ferma de ovine Drajna, compusa din cladiri si terenuri intravilane, cu o suprafata de peste 87.000 mp.

De asemenea, activele licitate ale SC Agromec SA, au un pret de pornire de 164.391 de dolari, la care se adauga valoarea TVA. La licitatia organizata de AVAS, se valorifica atat sediul societatii, cat si un teren cu o suprafata de 8.666 mp. Societatea are o creanta fiscala restanta de peste 29.000 de dolari.

SC Agroindustriala Savini SA Piscu Sadovei, a fost preluata de AVAS pentru ca inregistra o creanta fiscala restanta de 220.153 dolari. La licitatie, se vor valorifica activele societatii, anume cantina, locuinte pentru nefamilisti si o cladire administrative, toate acestea avand pretul de pornire de 155.670 dolari.

In perioada amintita, AVAS scoate la licitatie si activele firmei SC Carpe Diem SRL Bucuresti, pentru o creanta restanta de 307.649,16 dolari, preluata de la Banca Agricola.

Pentru restante de 185.183, 85 de dolari, AVAS va licita activele SC Hamadeh SRL Constanta, adica un apartament cu trei camere situat in Constanta, pretul de pornire fiind de 46.167 dolari.

Ultimele doua societati ale caror active sunt scoase la licitatie de AVAS sunt Sc Aprotrans SA Bucuresti, cu o creanta bancara restanta de 221.652 dolari, respectiv SC Ovis Prodimpex SA, cu o creanta restanta de 4.420 dolari.

Pretul de pornire pentru bunurile scoase la vanzare de AVAS in cadrul celor sapte licitatii este de 1.450.763 dolari, fara TVA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri