Zilele trecute a fost publicata lista proiectelor care vor primi finantare prin intermediul programului PNDL, etapa a doua, ce are un buget de 30 miliarde de lei pana in 2020, de aproximativ 5 ori mai mare fata de prima etapa desfasurata in perioada 2013-2016. Conform datelor gasite pe site-ul Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in cadrul programului se va asigura finantarea unui numar de 9.500 de obiective de investitii noi, dintre care 2.500 de crese si gradinite si 2.000 de unitati de invatamant.

Am ales cele mai sarace 5 judete din Romania, in functie de valoarea produsului intern brut, estimat pentru anul 2017 conform Comisiei Nationale de Prognoza, si am identificat sumele care vor fi oferite catre acestea pe primele trei cele mai costisitoare proiecte.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri