Presedintele ANAF, Sebastian Bodu, i-a indemnat vineri, la Sibiu, pe consilieri juridici din ministerul Finantelor, care participau la o consfaturire, sa "execute" tot ce pot. Bodu a venit la sfarsitul consfatuirii consilierilor juridici din cadrul Ministerului Finantelor Publici, ce avut loc la Sibiu in perioada 1-3 noiembrie, pentru a "verifica" roadele intalnirii.

"Executati tot ce puteti" si "numirea administratorilor-sefi ai fiscurilor locale se va face in curand" au fost doar doua dintre mesajele lui Bodu, potrivit NewsIn, care a laudat organizatorii sibieni pentru modul in care au coordonat evenimentul.

Seful ANAF a cerut participantilor la consfatuirea de la Sibiu sa puna accent pe executarile silite si atragerea raspunderii in solidar, si sa nu meaga pe declararea falimentului, care in opinia acestuia "nu este o optiune pentru ANAF".

Un subiect sensibil ridicat de Bodu la Sibiu a fost cel legat de numirea administratorilor sefi pe judete, care a incins spiritele recent printr-un ordin ANAF, care nu a "trait" decat cateva zile. Participantii au cerut o consulatare in teritoriu cu directorii executivi in acest sens.

"Aceste numiri constituie un drept al sefului ANAF pe care am intentia sa-l folosesc. Ordinul a fost retras nu anulat, pentru ca nu au fost definitivate fisele de post. in maxim o saptamana voi face publica aceasta lista", a precizat Bodu, care a explicat ca vor avea loc si consultarile solicitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri