Cincizeci de inalti functionari europeni vor lucra, timp de o saptamana, in diferite intreprinderi mici si mijlocii (IMM), din toata Europa, pentru a castiga experienta practica, arata Comisia Europeana.
Comisarul european pentru intreprinderi, Gnter Verheugen, a declarat ca scopul acestei initiative este intelegerea mai buna a necesitatilor IMM-urilor. "Aceasta initiativa vizeaza intelegerea mai buna a problemelor specifice ale IMM-urilor si raspunde dorintei noastre de ameliorare a procesului de elaborare a legislatiei europene in domeniu", a mentionat Verheugen, citat de NewsIn. Comisarul european pentru intreprinderi va participa si el la acest stagiu, se precizeaza in comunicatul transimis de CE.

Modalitatile concrete de desfasurare ale acestui stagiu nu au fost inca stabilite. Functionarii europeni, membri ai directiei generale pentru intreprinderi a Comisiei Europene, vor lucra in sectorul aeronautic, in cel farmaceutic, in sectorul serviciilor hoteliere si al restaurantelor, in domeniul tehnologiei informatiei, al constructiilor de masini si al industriei textile.

Cei cincizeci de functionari vor lucra in cadrul IMM-urilor din Romania, Austria, Cipru, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Portugalia, Slovenia si Spania, de acum pana la Sarbatorile de Pasti.

Pana in anul 2009, cei 350 de administratori ai directiei generale pentru intreprinderi, care elaboreaza sau supravegheaza aplicarea legislatiei in domeniu, trebuie sa fi petrecut cel putin o saptamana in cadrul unui IMM.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri