Declaratiile "in alb" de venit global pentru 2004 vor fi primite prin posta de contribuabili cel tarziu in jurul datei de 20 aprilie. Odata completate, declaratiile vor trebui expediate Administratiei Financiare pana la 15 mai 2005, utilizand plicul autoadresat, inaintat de institutia financiara impreuna cu formularele necompletate. La expediere, contribuabilii urmeaza sa primeasca o recipisa de confirmare.

Continutul pachetului primit de contribuabili este stabilit functie de categoriile de venituri obtinute de acestia in 2004, respectiv numai formularul 2004, daca au fost obtinute numai venituri din salarii si asimilate salariilor, formularele 202 si/sau 203 - declaratii speciale privind veniturile din activitati independente si veniturile din cedarea folosintei bunurilor, ghidul pentru completarea si depunerea declaratiilor de venit, un plic "CR" destinat trimiterii declaratiilor completate. In cazul in care contribuabilii se gasesc in una din situatiile mentionate mai sus si nu au primit plicurile, acestia le pot solicita de la administratiile finantelor publice la care sunt arondati sau le pot descarca de pe site-ul de Internet al Administratiei Financiare, respectiv http://anaf.mfinante.ro.

Totodata, contribuabilii pot verifica telefonic la sectia la care sunt arondati, daca fac parte din categoriile de contribuabili pentru care depunerea declaratiilor de venit global sau a celor speciale este obligatorie.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri