RA-APPS verifica in prezent aproximativ 700 de contracte de inchiriere a spatiile regiei, atat spatii comerciale cat si locuinte, verificarea referindu-se inclusiv la istoricul contractelor din perioada 1990-2000, a anuntat seful Secretariatului General al Guvernului, Radu Stroe.

Ministrul Stroe anuntase in luna octombrie ca Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) va verifica constractele de inchiriere a aproximativ 200 de locuinte din patrimoniul regiei, in care locuiesc demnitari.

Termenul initial de prezentare a rezultatelor verificarilor era sfarsitul luni noiembrie, insa acestea nu au fost prezentate pana in prezent. Ministrul a expliat ca intarzierea este justificata de extinderea verificarii asupra a 700 de contracte. "Era termen de 30 de zile pentru cele aproximativ 200 de apartamente pentru demnitari", a spus Stroe, citat de NewsIn.

Radu Stroe a mai declarat ca spera ca regia sa finalizeze verificarile pana la sfarsitul anului, adugand insa ca, aceasta varianta este putn probabila.

La sfarsitul lunii octombrie, Radu Stroe l-a demis pe directorul general al RA-APPS, Cristian Vlaicu, pentru ca a schimbat destinatia a 214 imobile, din spatii de locuit in spatii comerciale si a gestionat defectuos activitatea RA-APPS si relatiile cu presa. Tot atunci, Radu Stroe anunta un control in ceea ce priveste locatarii spatiilor detinute de regie. Potrivit declaratiilor lui Stroe de atunci, orice aspect nelegal al acestora va fi urmat de masuri juridice, chiar si de evacuarea chiriasilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri