Mai multe drumuri nationale si Autostrada Soarelui raman inchise, iar pe altele se circula cu dificultate din cauza ninsorii si a viscolului, potrivit ultimelor date centralizate de Comandamentul de Iarna.
DN 22, care face legatura intre Tulcea si Constanta, este inchis intre localitatea tulceana Baia si localitatea constanteana Lumina. Un alt drum inchis, dar partial, este DN 3, care face legatura intre localitatile constantene Ostrov si Basarabi. Pe acest drum, intre localitatile Ostrov si Basarabi, vizibilitatea este redusa sub 50 m, iar pe sosea s-au format suluri de zapada.

DN 38, care face legatura intre localitatile Agigea si Negru Voda, ramane de asemenea inchis, din cauza ninsorii abundente (stratul de zapada atinge 30 cm) si a vantului puternic, care a format suluri de zapada pe asfalt.

DN 41, care face legatura dintre Giurgiu si Oltenita, intre localitatile Baia (judetul Giurgiu) si Chirnogi (judetul Calarasi), este inchis in vederea deszapezirii. Tot in vederea deszapezirii, mai sunt inchise DN 5B (Giurgiu - Ghimpati) si DN 66A (Rosiorii de Vede - Turnu Magurele).

DN 73C (Curtea de Arges - Piatra) este inchis, din cauza alunecarilor de teren provocate de precipitatii.
Pe DN 10 (Buzau - Brasov), DN 2 (Bucuresti - Buzau), DN 21 (Iazu - Calarasi), DN 21A (Tandarei - Baraganu), DN 2A (intre localitatea Ovidiu si orasul Constanta), DN 2C (Slobozia - Grivita), DN 2L (intre localitatile vrancene Varnita si Racoasa), DN 2M (Andreiasu de Jos - Nereju), DN 2N (Caiata - Bogza), DN 3 (intre localitatea Basarabi si orasul Constanta), DN 39 (Constanta - Vama Veche), DN 3B (Calarasi - Giurgeni), se circula cu dificultate.

Pe DN 67B (Targu Carbunesti - Dragasani), se circula cu dificultate intre localitatile Marul si Obislavu, precum si intre Tetoiu si Giulesti. Tot cu dificultate se circula pe DN 71, intre Moreni si Sinaia, si pe DN 72A, intre Targoviste si Campulung. Pe DN 73 si pe DN 7A, traficul este de asemenea ingreunat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri