Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va scoate la licitatie in cursul acestei saptamani terenuri pentru amplasarea statiilor de alimentare cu carburanti pe Autostrada Soarelui.
Directorul general al CNADNR, Mihai Grecu, a declarat ca "este vorba despre zece benzinarii, cinci perechi, pe stanga si pe dreapta autostrazii". Prima statie de carburanti va fi plasata la kilometrul 49, iar utlima la kilometrul 139 aproape de Cernavoda.

"Ministerul Transporturilor si CNADNR analizeaza in prezent " Studiul de fundamentare a deciziei de concesionare". In acest sens, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a transmis joi, spre publicare in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice anuntul de participare la licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de concesiune "Lucrari si servicii necesare asigurarii alimentarii cu carburanti a mijloacelor de transport rutier care tranziteaza tronsonul A2 Bucuresti- Cernavoda", a mentionat directorul general al companiei.

Mihai Grecu estimeaza ca aceste contracte vor fi semnate pana la sfarsitul lunii aprilie si la mijlocul lunii iunie, utilizatorii vor putea cumpara combustibil din benzinarii.

Pe tronsonul A2 Bucuresti- Cernavoda, pentru amplasarea statiilor de alimentare cu carburanti au fost luate in considerare ca fiind corespunzatoare spatiilor de servicii urmatoarele locatii: kilometrii 49 plus 000, 66 plus 800 , 88 plus 300, 111 plus 770 si 139 plus 830.

Durata de concesionare a terenurilor va fi de 30 de ani, iar valoarea estimativa a redeventei, precum si pozitia definitiva a amplasamentelor vor fi in conformitate cu "Studiul de fundamentare a deciziei de concesionare".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri