Presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, Varujan Vosganian, a declarat ca relaxarea fiscala din acest an, prin aplicarea cotei unice de impozitare si reducerea impozitului pe profit, va aduce contribuabililor venituri suplimentare in valoare totala de aproape un miliard de euro.

Dupa spusele lui Vosganian, cel putin jumatate din aceste venituri revin salariatilor si persoanelor fizice, restul fiind pentru persoanele juridice.

Senatorul Vosganian a precizat ca pentru reforma fiscala au mai ramas doar doua chestiuni, contributiile pentru asigurarile sociale de stat si cele legate de ameliorarea comportamentului fiscal al statului, subliniind ca aspectele referitoare la impozitele directe s-au rezolvat.

In acest context, senatorul Varujan Vosganian a apreciat intentiile actualului Guvern de accelerare a reformei sistemului de pensii ca fiind un semn pozitiv al emanciparii clasei politice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri