Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a semnat cu Egnatia Odos SA un contract de peste sapte milioane euro pentru supervizarea lucrarii de reabilitare DN 18 Baia Mare - Iacobeni ,a anuntat compania.
Banii vor fi asigurati de la bugetul de stat si prin cofinantare de la Banca Europeana de Investitii (BEI).

Contractul pentru supervizarea lucrarii “Reabilitare DN 18 Baia Mare - Iacobeni”, in valoare de 7.017.698,23 EUR (exclusiv TVA) are ca scop reabilitarea DN 18, pe urmatoarele sectoare: Baia Mare - Sighetul Marmatiei (Km 3+522 – Km 62+234), Sighetul Marmatiei - Moisei (Km 69+790 – Km 135+152), Moisei - Iacobeni (Km 135+152 – Km 220+088). Cele trei sectoare au o lungime totala de 209,01 Km.

De asemenea, contractul de consultanta cuprinde servicii de realizare a Studiului de Fezabilitate si pregatirea documentatiei pentru licitatie, asistenta pe perioada procedurii de licitatie, supervizarea proiectarii si executiei lucrarilor si asigura supervizarea pe perioada de garantie a contractului.

Egnatia Odos SA este firma careia i-a fost atribuit contractul prin licitatie internationala deschisa, beneficiarul final fiind Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA.

Semnarea contractului de executie tip Proiectare si Constructie (Design & Build) a lucrarilor “Reabilitare DN 18 Baia Mare - Iacobeni” este estimata pentru luna ianuarie 2009. Durata efectiva a lucrarilor va fi de 18 luni de la semnarea ordinului de incepere a lucrarilor.

DN 18 Baia Mare - Sighetul Marmatiei – Borsa - Iacobeni face legatura intre zona de Nord-Vest cu zona de Nord-Est a tarii prin racordarea la viitorul Drum Expres Petea - Baia Mare si prin deschiderea catre Autostrada Transilvania prin Drumul Nordului, DN 18 va servi cu prioritate la integrarea, relansarea economica si turistica a Maramuresului Istoric.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri