a declarat George Constantin Paunescu, presedintele UGIR, la intalnirea cu reprezentantii Asociatiei Chineze pentru Relatii de Prietenie cu Strainatatea
Ieri, la invitatia presedintelui Uniunii Generale a Industriasilor din Romania, George Constantin Paunescu, a sosit la Bucuresti delegatia Asociatiei Chineze pentru Relatii de Prietenie cu Strainatatea (CAIFC) condusa de vicepresedintele executiv al organizatiei, Liang Shi.

Din delegatie fac parte Chen Jun, seful Departamentului pentru Europa de Est si Asia Centrala, Wang Jianrui, seful sectorului pentru problemele Eurasiei, Li Haoyu si Shi Lei, ambii membri in Consiliul de conducere al CAIFC.

In timpul intrevederii de la sediul UGIR, reprezentantii chinezi si-au manifestat interesul si disponibilitatea de a dezvolta proiecte investitionale in Romania in parteneriat cu companiile membre ale UGIR".

Vizita de azi este extrem de importanta, concretizand excelentele relatii, de peste 11 ani, intre Uniunea Generala a Industriasilor din Romania si puternica si influenta Asociatie Chineza pentru Relatii de Prietenie cu Strainatatea. Am discutat despre proiecte concrete, proiecte de anvergura care vor fi dezvoltate impreuna cu reprezentantii UGIR, investitii de care Romania are absolut nevoie in perioada imediat urmatoare.

Este un parteneriat pe care contam si prin care putem sprijini o crestere reala a schimburilor economice din cele doua tari", declara ieri George Constantin Paunescu, presedintele UGIR. Pe agenda delegatiei chineze figureaza o vizita a obiectivelor industriale din judetul Prahova, precum si intrevederi oficiale la Guvernul Romaniei, Camera Deputatilor si Senat.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri