Reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures au anuntat ca in judet vor fi disponibilizate la inceput de an peste 300 de persoane, si nu 104, cum au anuntat in luna decembrie.
Cele mai multe disponibilizari sunt la societatea Cuprom, care initial nu figura pe lista cu reducerile de personal. La aceasta societate, 192 din cei 242 de angajati raman fara locurile de munca. Societatea Cuprom Baia Mare, considerata ca fiind cel mai mare producator de cupru la nivel national, este o sucursala a societatii Cuprom Bucuresti, cu capital privat, informeaza NewsIn.

Disponibilizari se vor face si la societatile Agifco si Chilia, unde mai bine de jumatate dintre angajati vor fi concediati. Astfel la societatea Agifco, cu activitate in domeniul constructiilor metalice, din cei 68 de salariati isi vor pierde locurile de munca 45 de angajati, in timp ce la societatea Chilia, cu activitate in fabricarea betonului si constructiilor, vor fi concediate 24 din cele 29 de persoane.

Reduceri de personal vor fi si la societatea Sitel, cu activitate in prelucrarea lemnului, de unde vor pleca 14 din cei 38 de angajati, de la societatea Electrica Serv, vor fi concediati 15 salariati, in timp ce la SC Nens, avand activitate in domeniul prelucrarii lemnului, vor fi disponibilizate 21 din cele 74 de persoane.

Concedieri se vor face si in luna februarie, pana acum doi agenti economici din Maramures anuntand reduceri de personal.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri