Fostul director executiv al Finantelor Publice Mehedinti, Adrian Olaru (PD-L), de profesie economist, l-a inlocuit la sefia Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, pe liberalul Constantin Saceanu, vicepresedinte al PNL Mehedinti.
Sarcina noului director nu este deloc usoara, in conditiile in care, in momentul de fata, RAAN are datorii de circa 2.000 de miliarde lei vechi catre diversi prestatori de servicii, aproape jumatate din suma numai pentru livrari de carbune. „Sunt bucuros de aceasta numire si multumesc Ministerului Economiei pentru increderea acordata. Sper ca impreuna sa rezolvam problemele cu care se confrunta RAAN si sa o aducem pe linia de plutire. stiti cu totii ca situatia este foarte grea, ca sa nu zis dezastruoasa. De bunul mers al regiei depinde viata a 4000 de oameni care muncesc aici, dar si a orasului, pentru ca RAAN este furnizorul de agent termic in Severin”, a spus noul director al RAAN, citat de NewsIn.

La instalarea in functie a fost prezent si Ionel Mantog, consilier la Ministerul Economiei, care a tinut sa transmita salariatilor regiei ca anul 2009 va fi unul destul de greu. „Sa nu uitati ca RAAN este un agent economic foarte important pentru Mehedinti, dar si pentru Gorj, intrucat cumparati carbune de la SNLO, carbune pe care in ultima perioada ati uitat sa-l mai platiti. Suntem cu totii interesati ca lucrurile sa mearga bine, dar vreau sa va transmit tuturor ca trebuie sa intrati in paine. Fiind o institutie care primeste bani de la buget in acest an problemele nu vor fi simple”, a declarat Ionel Mantog.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri