Romania va primi din partea Germaniei 785.000 de euro, ca sprijin pentru cei afectati de inundatii, conform unui comunicat al Ambasadei Germaniei la Bucuresti.

Din cei 785.000 de euro, Ministerul Federal de Externe a contribuit cu 285.000 de euro, iar firma producatoare de energie EON a dat aproximativ 500.000 de euro.

Mai mult, Ministerul Federal de Externe a pus la dispozitia organizatiei Caritas 35.000 de euro, in vederea unor articole de igiena pentru copiii si adultii din zonele afectate de inundatii.

De asemenea, Crucea Rosie germana urmeaza sa trimita organizatiei Crucea Rosie din Romania 50.000 de euro pentru aproximativ 5.000 de persoane care si-au pierdut casa si bunurile in urma inundatiilor, din randul familiilor cu multi copiis si al persoanelor nevoiase.

Pe 22 iulie Serviciul de Asistenta Tehnica din cadrul Ministerului Federal de Externe a pus in functiune 104 pompe pentru repunerea in functiune a fantanilor poluate si asigurarea alimentarii cu apa potabila a populatiei, precum si opt generatoare de curent electric.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri