Discutiile despre bugetul pe 2009 in guvern si, implicit, aprobarea lui ar putea fi amanate pentru saptamana viitoare, deoarece nu s-au finalizat inca negocierile cu sindicalistii, a spus, miercuri, liderul Federatiei Sanitas, Marius Petcu, dupa intalnirea cu ministrul Ion Bazac.
La fel sustine liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, Aurel Cornea. "Din cate stiu, in sedinta de guvern de maine (n.r. - joi), nu vor putea prezenta decat o schita de buget si nicidecum un proiect care sa poata fi aprobat si apoi inaintat parlamentului. Pana acum, nu ne-au fost prezentate amanunte despre ce va contine bugetul, cat va primi fiecare minister, daca si care vor fi majorarile salariale. Vrem sa-i cerem premierului cifre clare si procente din buget. Pana acum, am negociat numai vorbe", a declarat, citat de NewsIn, Cornea.

Premierul Emil Boc si ministrul de Finante, Gheorghe Pogea, vor avea, miercuri, de la ora 13, o ultima discutie cu reprezentantii sindicatelor, pentru stabilirea bugetului pe 2009 si, implicit, a eventualelor majorarilor salariale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri