In primele sase luni ale anului, romanii au trimis in tara 1,46 miliarde euro, mai mult cu 348 milioane de euro fata de aceeasi perioada din 2004, potrivit Bancii Nationale.

Deficitul de cont curent a avansat in iunie cu 527 milioane de euro in iunie fata de luna mai, la 2,705 miliarde de euro, nivel cu 60,1% mai ridicat decat de la finele primului semestru din 2004. Ritmul de crestere al dezechilibrului balantei de plati a scazut insa fata de cel de la inceputul anului. Schimburile comerciale au avut un deficit de 3,33 miliarde de euro, in crestere cu 800 milioane euro fata de luna mai si cu 1,2 miliarde de euro fata de iunie 2004.

Comertul cu bunuri a consemnat un dezechilibru de 3,07 miliarde de euro, imai mare cu peste un miliard de euro comparativ cu primul semestru al anului anterior.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri