Reprezentantii Aliantei Nationale a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex au anuntat ca s-au retras de la negocierile cu Ministerul Muncii, deoarece s-a incercat aducerea in discutie a unor teme pentru care au fost deja gasite solutii privind slujbele personalului bugetar din administratie, anunta NewsIn.
Oficialii Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale au vrut sa discute despre reducerea de personal si eliminarea unor sporuri vizand bugetarii din administratia publica, beneficiind de sprijinul unor organizatii sindicale.

"Eram sigur ca toate actiunile care au avut loc pana acum aveau rolul de a aseza la masa negocierilor sindicate fara reprezentativitate, care sa sprijine actiunile guvernamentale de a-si pune in practica planuri respinse de noi", a declarat presedintele Aliantei Sed Lex, Vasile Marica.

Alianta Nationala Sed Lex cuprinde Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratia Locala, Federatia Nationala a Sindicatelor Muncii si Protectiei Sociale, cea a Sindicatelor Statisticienilor, a Sindicatelor din Finante, Sindicatul National al Garzii de Mediu si cel al Functionarilor Publici din Inspectia Muncii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri