Reprezentantul Fondului Monetar International (FMI) in Romania si Bulgaria, Juan Jose Fernandez-Ansola, va fi inlocuit la expirarea mandatului sau, la finalul lui martie 2009, de catre Tonny Lybek, senior-economist care a facut parte, de asemenea, din echipa FMI pentru cele doua state.
"Juan Jose Fernandez-Ansola va fi inlocuit, la expirarea mandatului, de catre Tonny Lybek, senior-economist care a facut parte din echipele FMI, atat din Bulgaria, cat si din Romania", au explicat reprezentanti ai biroului FMI de la Bucuresti, citati de NewsIn.

Mandatul lui Ansola expira la finalul acestei luni. El a fost numit reprezentant al FMI pentru Bulgaria si Romania in septembrie 2006, inlocuindu-l pe britanicul Graeme Justice, al carui mandat a expirat in iunie 2006.

Juan Jose Fernandez-Ansola lucreaza la FMI din anul 1991, iar in perioada 1999-2006 a fost sef de misiune in Bosnia-Hertegovina, Republica Ceha, Slovacia si Slovenia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri