Principele Radu si-a anuntat oficial candidatura la alegerile prezidentiale, la Palatul Elisabeta, potrivit unui anunt postat pe blogul principelui.
"Nu m-am asteptat la atata entuziasm, intelegere, curaj, speranta si simt civic. Am dorit, atat Principesa cat si eu, sa ajungem la o Romanie demna si cu instinctul cel bun. Dar nu ne-am gandit, pana la inceputul acestui an, ca suntem atat de aproape de ", scrie Principele pe blogul sau.

De altfel, pe 5 aprilie, intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale, Principele Radu nu a exclus aceasta posibilitate.

"Eu nu sunt un candidat, cel putin nu in acest moment, si in momentul in care voi avea un raspuns la aceasta intrebare o voi face cu siguranta", sustinea la acea data Principele Radu.

Declaratia a fost facuta la Palatul Elisabeta, acolo unde Principesa Margareta si Principele Radu s-au intalnit cu Betsy Myers, consultantul campaniei lui Barack Obama, transmite NewsIn.

Myers a afirmat ca singurul candidat pe care "l-ar sustine la alegerile prezidentiale din Romania ar fi Alteta Sa Regala", scrie 9AM.

Betsy Myers, care s-a aflat la sfarsitul saptamanii in Romania, la invitatia Principelui Radu si a Principesei Margareta, a fost unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai lui Barack Obama, fiind si director executiv al campaniei sale electorale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri