Monica Iacob Ridzi a anuntat intr-o conferinta de presa ca si-a depus demisia din functia de ministru al Tineretului si Sportului.
Ea a anuntat ca si-a depus demisia la cabinetul lui Emil Boc. In continuare, Ridzi sustine ca este nevinovata si ca a respectat legile, relateaza NewsIn.

"Inca de la inceputul discutiilor cu privire la cheltuirea fondurilor am spus ca sunt nevinovata si am actionat conform legii. M-am prezentat in fata com isiei de ancheta. Am raspuns la toate solicitarile DNA pentru ca consider ca nu am nimic de ascuns. Am vazut ieri decizia Parlamentului”, a declarat Monica Ridzi, potrivit 9AM.

Ridzi a mai spus ca dupa decizia de ieri a conducerii Camerei, care a stabilit pentru data de 27 iulie o sedinta extraordinara, a inteles ca in spatele tuturor evenimentelor se afla alianta PSD-PNL. "Familia nu mai poate suporta aceasta situatie", a comentat Ridzi, punctand ca mama ei este deja bolnava

“Alinata PSD-PNL urmareste mentinerea acestui subiect pe agenta publica. Se doreste prelungirea acestei situatii. Am pornit cu toata buna credinta in a conduce MTS, dar nu am beneficiat de buna credinta a celorlalti. Imi asum responsabilitatea politica pentru oamenii din Minister. Pentru a nu afecta imaginea partidului, am decis sa demisionez", a mai spus aceasta, conform Realitatea TV.

Top ministri "penali"

PNL: PD-L incearca sa deturneze atentia de la Ridzi



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri