Infrastructura tehnica edilitara din judetul Prahova va fi modernizata in urmatorii patru ani cu 146,24 milioane euro, cea mai mare parte din suma fiind asigurata din fonduri europene, a declarat directorul general al distribuitorului judetean de apa Hidro Prahova, Dumitru Pantea.
"Banii sunt accesati prin fonduri europene, 85%, grant prin Axa II, iar 15% din bugetul de stat si local. Investitiile vor fi facute la reteaua de apa, canalizare, in statii de epurare a apei uzate si statii de tratare a apei potabile, pentru cele 12 orase din totalul de 14 din judetul Prahova (in afara de Ploiesti si Boldesti-Scaeni, care au operator privat)", a spus Pantea, citat de NewsIn.

Directorul general al Hidro Prahova a mai spus ca spera ca in primavara viitoare sa inceapa lucrarile, care ar urma sa fie finalizate in 2013.

De asemenea, cele opt aglomerari care vor beneficia de investitii sunt Sinaia, Breaza, Campina, Baicoi, Plopeni, Mizil, Urlati si Valenii de Munte.

Hidro Prahova a fost infiintata in 2005 si gestioneaza serviciul de alimentare cu apa si de canalizare din raza judetului Prahova.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri