Regiile de transport in comun din Bucuresti vor prelungi programul de circulatie in aceasta seara, special pentru publicul concertului sustinut de Madonna in Parcul Izvor.
Metroul va fi disponibil spectatorilor pana in jurul orei 1 :00, in timp ce RATB va functiona pana la ora 2 :00, pentru 20 de linii de autobuz, troleibuz si tramvai, informeaza 9am.ro.

Liniile de transport in comun care vor avea program prelungit sunt: tramvaiele 7, 27, 32, troleibuzele 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 92 si autobuzele 104, 124, 122, 123, 136, 137, 268, 336, 385.

De asemenea, vor fi organizate linii suplimentare de autobuze care sa functioneze incepand cu ora 23.30, din trei puncte centrale ale Capitalei spre diferite cartiere bucurestene, astfel :

1. De la Piata Unirii (cap linie 783) autobuzele vor circula pe traseul Bd. Unirii, Bd. Decebal, Sos. Mihai Bravu, Str. Vatra Luminoasa, Bd. Pierre de Coubertin pana la Stadionul National. Autobuzele vor avea inscriptionat mesajul: “Circula in cartierul Vatra Luminoasa”.

2. De la Piata George Cosbuc (pe Cal. Rahovei) autobuzele vor circula pe traseul Cal. Rahovei, Str. Odoarei, Sos. Viilor, Sos. Giurgiului, pana la CFR Progresul. Autobuzele vor avea inscriptionat mesajul: “Circula in cartierul Giurgiului”.

3. De la Piata Operei (Bd. Eroii Sanitari, cap linie 104) autobuzele vor circula pe traseul Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor, Str. Dr. Bagdasar, Str. Razoare, Drumul Sarii, Drumul Taberei, Str. Valea Argesului, Str. Valea Oltului, pana la ,,Valea Ialomitei”. Autobuzele vor avea inscriptionat mesajul: “Circula in cartierul Dr. Taberei”.

4. Tot de la Piata Operei (pe Splaiul Independentei, statia ,,Opera Romana’) autobuzele vor circula pana in cartierul Damaroaia, pe urmatorul traseu: Splaiul Independentei, Sos Cotroceni, Str. C. Noica, Str. Mircea Vulcanescu, Str. Baldovin Parcalabul, Str. Garii de Nord, Cal. Grivitei, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, Str. Piatra Morii, terminal ,,Cartier Damaroaia”. Autobuzele vor avea inscriptionat mesajul: “Circula in cartierul Damaroaia”.

"Participantii la concertul sustinut de Madonna, din parcul Izvor, vor putea folosi metroul, dupa terminarea spectacolului, utilizand statiile limitrofe statiei Izvor, respectiv statiile Eroilor, Universitate, Piata Unirii 1 si 2, etc. Incepand cu ora 23:00, pentru siguranta calatorilor si pentru a evita blocajele si posibilele accidente, statia Izvor va fi inchisa pentru acces", potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

Diva pop Madonna a ajuns aseara la Bucuresti si a fost cazata la hotelul Radisson.

Vedeta americana va urca pe scena alaturi de cinci instrumentisti, doua backing vocal si nu mai putin de 15 dansatori. Echipa de productie a evenimentului a adus echipamentul cu 56 de camioane, iar pregatirile au decurs, pana in acest moment, fara probleme.

Potrivit lui Lamb, costurile totale ale turneului "Sticky and Sweet", din care face parte si concertul de la Bucuresti, se ridica la nu mai putin de 30 de milioane de dolari.

La concert sunt asteptati in jur de 70.000 de spectatori, insa municipalitatea bucuresteana anticipeaza ca, in zona, vor veni alte 80.000 de persoane, din curiozitate sau din dorinta de a fi cat mai aproape de locul evenimentului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri