Reabilitarea Pasajului Victoriei costa Primaria Capitalei 12,75 milioane lei (echivalentul a trei milioane de euro), fiind executata de Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti, conform unui anunt de atribuire postat pe site-ul guvernamental de licitatii publice.
Reabilitarea Pasajului Victoriei presupune lucrari de ameliorare a stabilitatii structurii, dar si amenajari conform standardelor europene.

Lucrarile au inceput pe30 septembire si se vor termina pana la sfarsitul anului, potrivit Primariei Capitalei. Pe durata executiei lucrarilor, circulatia in pasaj va fi inchisa pe o singura banda a fiecarui sens, intre orele 5:00-23:30, si in totalitate pe timpul noptii, de duminica pana joi, potrivit NewsIn.

In zilele de vineri si sambata, pe timpul noptii, traficul va fi permis pe o singura banda a fiecarui sens de circulatie. Pe deasupra pasajului, circulatia se va desfasura fara restrictii pe bretelele laterale, pe sensul Titulescu-Iancu de Hunedoara si invers, cu traversarea Pietei Victoria.

Inaintea inceperii lucrarilor s-a realizat o expertizare a starii structurii pasajului, tinand cont de faptul ca, de la data executiei pasajului in anii 1986-1987 pana in prezent, la zona acoperita a acestuia nu s-a intervenit pentru intretinerea elementelor din beton armat componente.

Expertiza a identificat o serie de defecte, acumulate in decursul exploatarii: zone de umflari ale tencuielii, fisuri in betonul zidurilor pasajului, infiltratii prin o parte a fisurilor existente si ruginirea armaturilor.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri