Parlamentarii au votat toate articolele din proiectul Legii bugetului de stat pe 2010, la final parlamentarii PSD cerand sa se revina asupra articolului 4, dar Roberta Anastase a spus ca a fost dat deja un vot pe acest articol inainte ca social-democratii sa se intoarca din pauza de consultari.
Intr-o ora, parlamentarii au reusit sa voteze articolele din buget, de la 16 pana la 29, inclusiv articolele amanate marti, 4 si 5, pentru modificarea amendamentelor in Comisiile de buget, scrie NewsIn.

Doar cateva dintre amendamentele admise in Comisiile de buget-finante au trecut de votul plenului.

In momentul in care presedintele de sedinta, Roberta Anastase, a dispus trecerea la anexele care contin bugetele ordonatorilor de credite, viceliderul PSD Aura Vasile a cerut sa se reia punctul 4, asa cum s-a decis la inceputul sedintei de astazi.

Social-democratul Anghel Stanciu a contestat faptul ca s-ar fi intrebat daca sustine cineva amendamentele respinse la articolul 4, cerand stenograma sedintei si o pauza pentru a o consulta, iar Roberta Anastase i-a replicat ca dezbaterea pe articolul 4 s-a incheiat inainte ca social-democratii sa se intoarca din pauza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri