Prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, a afirmat ca, in cadrul sedintei coalitiei de astazi dimineata, premierul Emil Boc i-a informat pe liderii partidelor de guvernare cu privire la continutul convorbirilor cu reprezentantii Fondului Monetar International.
Primul-ministru a vorbit si despre necesitatea respectarii termenelor pentru implementarea unor masuri luate la nivel guvernamental si legislativ, masuri asumate prin acordul cu FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana, conform NewsIn.

"Domnul prim-ministru ne-a facut o informare legat de discutiile pe care le-a avut si calendarul pe care va trebui sa il avem in actiunea parlamentara si guvernamentala ca sa putem duce la indeplinire acordul cu FMI. A ramas sa detaliem anumite aspecte, dat fiind ca suntem in cadrul negocierilor cu FMI", a declarat Videanu inainte de inceperea sedintei BPN al PDL.

De asemenea, ministrul Economiei a precizat ca Ministerul Finantelor ar putea sa faca o alta informare privind noile masuri financiare ce vor trebui adoptate in perioada urmatoare.

Citeste si Doua zile de foc in relatia cu FMI: "Romania trebuie sa reduca deficitul bugetar"

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri