Ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, a declarat comentand informatia ca Emil Boc l-ar fi amenintat pe el si pe Mihai Seitan, ministrul Muncii, cu demiterea, ca in Executiv nu se ameninta, ci se lucreaza.
"Amuzanta intrebarea cu amenintarea. Cred ca e un lucru pe care il doriti dvs. sa fie amenintator. Noi suntem colegi si in Guvern nu se ameninta, in Guvern se lucreaza. Si daca dvs. simtiti ca vreti sa ne amenintati, faceti-o, dar nu veti avea succes pentru ca ne vom face treaba in continuare", i-a replicat Vladescu unei ziariste care l-a intrebat pe premier, nu pe el, daca este adevarat ca el si Mihai Seitan au fost amenintati cu demiterea de Emil Boc.

Mihai Seitan a precizat si el ca "nu s-a discutat" despre acest subiect, potrivit NewsIn.

"Discutiile din bucataria interna a Guvernului sunt discutii din bucataria interna si nu vizeaza dezbaterea publica", a raspus Boc la intrebarea daca i-a amenintat cu remanierea pe ministri Vladescu si Seitan.

Ministrii Finantelor, Sebastian Vladescu, si cel al Muncii, Mihai Seitan, au fost amenintati cu demiterea de catre premierul Emil Boc, in cadrul sedintei Executivului de marti, potrivit unor surse guvernamentale.

Boc le-ar fi imputat celor doi problemele de imagine pe care le-au provocat, mai intai Seitan prin declaratiile legate de acordarea diferentiata a alocatiilor pentru copii, iar Vladescu pentru ca a avansat ipoteza impozitarii pensiilor, iar la scurt timp si-a nuantat substantial afirmatiile.

Sursele citate au precizat ca avertizarea lui Boc ar fi fost facuta catre ministri respectivi doar in prezenta membrilor Cabinetului, dupa ce consilierii au fost invitati sa paraseasca sala de sedinte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri