Garda Financiara a desfasurat 4.512 actiuni de control in perioada 15-21 martie, in urma carora a aplicat amenzi de 6,1 milioane lei, in usoara crestere fata de saptamana anterioara si a confiscat bunuri de 1,8 milioane lei, a anuntat Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
In perioada 8-14 martie, Garda Financiara derulase 4.268 actiuni de control operativ si inopinat, in urma carora aplicase amenzi de 6,086 milioane lei si confiscase bunuri de 1,9 milioane lei, potrivit NewsIn.

Din totalul amenzilor acordate intre 15 si 21 martie au fost incasate 3,2 milioane lei, potrivit ANAF.

"Dintre actele de control incheiate, 112 de dosare au fost inaintate organelor de urmarire penala, pentru un prejudiciu in suma totala de 34.671.629 lei", se mai arata in comunicat.

Actiunile de control desfasurate de comisarii Garzii Financiare, in perioada 15-21 martie, au vizat respectarea disciplinei financiar-fiscale, a normelor de comert, realitatea si legalitatea operatiunilor comerciale, precum si monitorizarea achizitiilor intracomunitare.

ANAF este o institutie publica cu personalitate juridica aflata in subordinea Ministerului Finantelor Publice, in cadrul careia functioneaza Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor, directiile generale ale finantelor publice judetene, Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri