Banca Mondiala va desfasura, in perioada 10-28 mai, o misiune de evaluare ce vizeaza analiza functionala preliminara a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si a agentiilor din subordine, potrivit unui comunicat al institutiei.
Conform MADR, obiectivele misiunii Bancii Mondiale sunt de a purta discutii si de a evalua cadrul strategic in agricultura si dezvoltare rurala, sistemele si structura organizationala, managementul financiar si al resurselor umane din MADR, Agentia de Plati si Interventie pentru
Agricultura (APIA) si din Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), potrivit NewsIn.

Totodata, reprezentantii Bancii Mondiale vor discuta planul de actiuni si activitati viitoare necesare evaluarii functionale a Ministerului Agriculturii, rezultate in urma setului de concluzii preliminarii pe care echipa le va prezenta cu ocazia sedintei de incheiere a misiunii.

Banca Mondiala realizeaza o analiza functionala ce vizeaza 10 ministere si Consiliul Concurentei, in doua etape. In cadrul primei etape, Banca Mondiala se va concentra asupra unui numar de cinci ministere, printre care MADR, si a Autoritatii de Concurenta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri