Circa 2.500 de sindicalisti de la CFR si 1.500 de la Metrorex vor participa miercuri la mitingul organizat de sindicate in Piata Victoriei, intre orele 11.00 si 13.00, activitatea celor doua companii nefiind afectata, au declarat pentru NewsIn reprezentantii sindicatelor.
Potrivit vicepresedintelui Uniunii Sindicatelor Libere Metrou, Florian Crisu, sindicatele mizeaza pe participarea a 1.500 de persoane, iar presedintele Federatiei Mecanicilor de Locomotiva a spus ca de la CFR vor participa 2.500 de salariati.

Cei doi reprezentanti au precizat ca participantii la miting fac parte dintre angajatii care au liber sau sunt din schimbul patru, prin urmare activitatea Metrorex sau CFR nu va fi afectata, iar trenurile si metroul vor circula normal.

Peste 60.000 de persoane vor participa miercuri la mitingul organizat de sindicate in Piata Victoriei, iar la protest vor participa alaturi de angajatii din sanatate si invatamant si de functionari publici si cel putin 1.000 de mineri din Valea Jiului, au anuntat luni liderii sindicali.

Reprezentantii sindicatelor nu sunt de acord cu reducerea tuturor salariilor cu 25% si a pensiilor cu 15%, precum si cu modificarea Codului Muncii, masuri cuprinse in scrisoarea de intentie pe care Guvernul vrea sa o trimita FMI.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri