Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a comunicat ca au fost receptionate lucrarile de consolidare si reabilitare a sediului Consiliului Judetean Tulcea, proiect in valoare totala de 19.370.737 lei.
"Astazi, 21 mai , a avut loc Receptia la Terminarea Lucrarilor la cladirea Consiliului Judetean Tulcea, obiectiv de investitie promovat in cadrul „Proiectului de diminuare a riscurilor in cazul producerii calamitatiilor naturale si pregatirea pentru situatii de urgenta – Componenta B: Reducerea riscului seismic”, finantat dintr-un imprumut de la Banca Mondiala si cofinantat de Guvernul Romaniei. Acesta este al 13-lea obiectiv din cadrul Proiectului la care au fost finalizate lucrarile de consolidare si modernizare, diminuandu-se considerabil riscul producerii unor pierderi materiale si de vieti omenesti", se arata in comunicatul transmis de MDRT, citat de NewsIn.

Lucrarile au avut ca obiectiv principal imbunatatirea comportarii structurii in ansamblul ei, scopul prioritar fiind punerea in siguranta a cladirii, precum si refunctionalizarea cladirii prin: consolidarea structurii existente; realizarea unui sistem de evacuare permanenta a stratului de apa care acopera fundatia, hidroizolatii ale fundatiei; modernizarea tuturor functiunilor in conformitate cu normele in vigoare, armonizate cu cerintele UE.

Valoarea totala a investitiei la momentul receptiei lucrarilor este de 19.370.737,83 lei, din care din Proiect (imprumut si cofinantare Guvernul Romaniei) – 1.864.166,22 lei, reprezentand 10%, iar din sursele Consiliului Judetean Tulcea – 17.506.571,61 lei, reprezentand 90%.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri