Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.
• Pepsi incheie un parteneriat cu Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi".

Tarus Media organizeaza astazi, incepand cu ora 09:00, cea de-a 5-a editie a Ehealth Congress 2010. Dezbaterile sunt axate pe importanta informatizarii sistemului de sanatate si a modului in care sunt gestionate bugetele, din perspectiva oficialilor, ai specialistilor IT si ai dezvoltatorilor de sisteme software.

Casa de licitatii Artmark lanseaza Indexul Artmark, care se adreseaza investitorilor romani in cautare de noi variante de plasare a capitalului. Materialul monitorizeza si proceseaza toate vanzarile publice (prin licitatie de arta) din Romania, in ultimii 15 ani, aproximativ 1.000 de artisti romani din toate perioadele, calculand cotatii si randamente anuale medii, grafice de evolutie a valorii de piata a artistilor si alti indicatori de interes pentru investitori.

Ernst & Young Romania va prezenta rezultatele primului "Studiu privind gradul de pregatire pentru implementarea Solvency II in Romania", precum si a unei comparatii cu privire la acest aspect cu industria asigurarilor din Europa de Sud-Est.

• Europa Property organizeaza astazi SEE Real Estate Awards Gala, in cadrul careia va premia cei mai activi jucatori din piata imobiliara. In prima parte a zilei, va avea loc un forum, cu trei paneluri, iar seara, va avea loc gala premiilor.

• Se lanseaza etapa a II-a a campaniei "Scoala te face mare". Campania de constientizare a opiniei publice, initiata de Ovidiu Rom pentru a aduce fiecare copil la scoala, va accentua anul acesta importanta accesului la gradinita pentru toti copiii. Evenimentul va include prezentarea rezultatelor de anul trecut si o sesiune de intrebari si raspunsuri.

• Conferinta Antreprenor 2010. Invitatul special al conferintei, Andy Lopata, alaturi de Doru Lionachescu - partener principal Capital Partners, Florin Talpes, CEO Softwin si BitDefender, Cristian Nacu, partener al Enterprise Investors, Anca Bidian, fondator Kiwi Finance, Dragos Petrescu - CEO Trotter Prim si Ioan Vlasa, director general al societatii de finantare rurala FAER IFN.

Medicover Romania lanseaza pe piata locala, in cadrul unei conferinte de presa, pachetul de servicii de asigurari medicale Medicover, produs care acopera si segmentul de vanzare de asigurari de sanatate. La conferinta vor fi prezenti Marina Otelea, director general Medicover, Ana-Maria Plugaru, director comercial Medicover si Stephen Kennedy, Medicover Group insurance director.

• BNR organizeaza conferinta de presa "Intermedierea financiara - incotro?"

In cadrul conferintei se va discuta, printre altele, despre contributia politicii prudentiale a BNR in cadrul mix-ului de politici economice, despre managementul activitatii bancare in perioadele de crestere, dar si de criza economica.

Grupul de presa Bursa organizeaza un seminar de finantare europeana - consultanta directa.

In cadrul seminarului se va discuta, printre altele, despre principalii pasi care trebuie parcursi in accesarea fondurilor europene, despre principalele probleme in accesarea fondurilor si solutii necesare pentru rezolvarea lor.

La eveniment participa, printre altii, Sebastian VLADESCU, Ministrul Finantelor Publice, Stefan CIOBANU, presedinte, Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale din Ministerul Finantelor Publice, Dan STOLOJANU.

Anchor Group si Credit Europe Bank lanseaza un card de discount-uri valabil in cel putin 80 de magazine. Locatie : Movieplex, sala 21, Plaza Romania (Bdul Timisoara nr. 262)

Blue Air organizeaza o conferinta pe tema "Criza in industria aviatiei".





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri