Neverosimilitatea sumelor care vor fi stranse in urma reducerilor pensiilor si salariilor, precum si clasamentul celor mai secretoase ministere sunt printre cele mai importante titluri din presa de business.
Cifrele prezentate de presedintele Traian Basescu ce urmeaza a fi obtinute ca urmare a reducerilor de pensii si salarii au fost supraevaluate, informeaza Financiarul.

Revista Business Magazin scrie despre construirea noii piste de 3.500 de metri a Aeroportului din Cluj. De construirea aceastei portiuni sunt interesati investitori chinezi din provincia Shandong.

Daily Business scrie despre cele mai secretoase ministere. Desi site-urile ministerelor trebuie sa contina date legate cat mai detaliate despre numarul de bani cheltuiti, numarul angajatilor, accesul la serviciile oferite, singurele informatii prezentate sunt communicate de presa, intalniri de lucru ale ministrului si o multime de alte “realizari” pentru cetateni.

Ziarul Financiar publica in paginile sale salariile membrilor de conducere ai Bursei si ai Depozitarului Central. Astfel, Anca Dumitru, presedintele BVB a primit un salariu brut de 24.500 lei, in timp ce Stere Farmache, fostul sef al institutiei, a primit 62.345 lei pentru functia de presedinte.

In Bulgaria putem gasim apartamente de lux la 24.000 de euro, scrie Curierul National. Un apartament nou de lux la 4 stele, 60 mp, la pret total 400 euro/mp, pret final 24.000 euro, produce un venit pe sezon din inchiriere in regim hotelier intre 3.000 si 6.000 euro, in functie de zona, departare fata de mare si dotari.

Romania Libera prezinta concluziile unui top realizat de Asociatia Automobilistica Germana. Studiul indica faptul ca numarul de probleme este semnificativ mai mic, iar raportat la pret, pozitionarea marcii Dacia este imbatabila.

Premierul Emil Boc sustine ca alternativa nereducerii cheltuielilor publice ar insemna ca Romania sa intre in prapastie, scrie Adevarul.

De pe alta parte, nici 3% din romani nu cred ca masurile de austeritate propuse Guvernului nu vor duce la iesirea Romaniei din criza in urmatorul an, potrivit Evenimentul Zilei.

Hotnews prezinta un articol cu Gabriel Sandu, ministrul Comunicatiilor, care sustine ca in ultimele 6 luni aui fost anulate 14.000 de proceduri de achizitii in sistemul national electronic de frica DNA-ului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri