Directorul general al Directiei Generale de Politici Comerciale din Ministerul Economiei a avut in aprilie un salariu brut de 9.819 lei, in timp ce ministrul Adriean Videanu a incasat 7.643 lei, potrivit datelor publicate de ministerul de resort pe site.
De asemenea, directorul general al Directiei de Relatii Externe a avut in aprilie un salariu brut de 9.117 lei, in timp ce un director in cadrul directiei de Politici Comerciale a avut 8.822 lei, informeaza NewsIn.

De asemenea, patru din cei cinci secretari de stat din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) au primit in aprilie pe langa salariul brut de 6.691 lei, si alte venituri nete de pana la 22.092 lei, din "calitatea de reprezentanti ai MECMA in structuri constituite la nivelul unor unitati".

Astfel, cei patru secretari de stat au incasat 22.092 lei, 18.500 lei, 10.296 lei si, respectiv, 840 lei.

"Aceste venituri nete vin din calitatea secretarilor de stat de reprezentanti in consilii de administratie, de supraveghere a societatilor, a comisii de negociere, a comisiilor de privatizare, precum si a comisiilor de atestare a dreptului de proprietate asupra terenurilor", au precizat reprezentantii ministerului.

De asemenea, un consilier personal al ministrului Adriean Videanu (foto) a incasat in aprilie un venit net de 22.083 lei, tot din calitatea de "reprezentant al MECMA" in unele structuri.

MECMA are 750 de angajati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri