Angajatii companiilor de stat vor fi obligati sa doneze in Fondul de Solidaritate 90% din venitul salarial ce depaseste 8.000 de lei, in urmatoarele cinci luni, iar indemnizatiile de sedinta ale reprezentantilor statului in CA si AGA vor fi de asemenea donate, a decis Guvernul, potrivit unor surse citate de NewsIn.
In sedinta de miercuri seara a Executivului s-a mai decis ca ministrii sa vina pana vineri cu propuneri de reorganizare a agentiilor si autoritatilor de stat.

Ministrii s-au reunit miercuri in sedinta extraordinara, pentru a discuta despre reducerile de personal din administratie si despre taierea cheltuielilor cu bunurile si serviciile, in vederea rectificarii bugetare.

Mai multi lideri PDL, in special din Parlament, au cerut ministrilor democrat-liberali sa prezinte o situatie privind restructurarea ministerelor pe care le conduc, fiind vorba atat de situatia reducerilor de personal, cat si de diminuarea cheltuielilor cu bunurile materiale si achizitiile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri