Directorul general al RA-APPS, Gabriel Surdu, a incasat 3,1 milioane de lei (echivalentul a circa 750.000 de euro) din vanzarea unui hectar de teren aflat in Buzau, iar in cursul anului 2009 a fost remunerat cu aproape 82.000 de lei in calitate de sef al institutiei, potrivit declaratiei de avere.
Din declaratia de avere reiese ca directorul general al RA-APPS detine cinci terenuri agricole: unul de 30 de hectare in comuna buzoiana Luciu, in Balotesti (11 hectare), Ciorogarla (8,5 hectare), in comuna buzoiana Costesti (3,25 hectare) si un alt hectar de teren in Buzau. Surdu mai are in proprietate o casa de locuit de 200 de metri patrati in Snagov si jumatate dintr-un apartament de 104 metri patrati in Capitala.

In 24 decembrie 2009, Gabriel Surdu a vandut un hectar de teren aflat in Buzau catre o persoana fizica, Gheorghe Doloiu, contra sumei de 3.153.525 lei, scrie NewsIn.

Directorul RA-APPS mai detine 2.064.409 lei in doua depozite deschise la Raiffeisen Bank si Garanti Bank si 4.507 lei pe un card, la Garanti Bank.

In calitate de director al Regiei, Surdu a fost remunerat in 2009 cu 81.877 lei, iar sotia - consilier juridic in aceeasi institutie - cu 27.414 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri