Iulius Dan Plaveti a fost numit presedinte al Agentiei Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), printr-o decizie a premierului Emil Boc publicata joi in Monitorul Oficial, inlocuindu-l in functie pe Petru Lificiu, care a fost numit vicepresedinte al institutiei.
Astfel, prin decizia semnata joi de primul-ministru, Dan Iulius Plaveti este eliberat din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al ANRE, si numit presedinte al institutiei, cu rang de secretar de stat.

Totodata, avand in vedere cererea de demisie a lui Petru Lificiu, acesta este eliberat din functia de presedinte al ANRE si numit vicepresedinte al institutiei.

Petru Lificiu a fost numit la conducerea ANRE in ianuarie 2009, in timp ce Dan Iulius Plaveti a preluat postul de vicepresedinte al institutiei doua luni mai tarziu, in martie 2009.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri