Curtea de Conturi a Romaniei aloca suma de 3,1 milioane lei, fara TVA, pentru continuarea certificarii personalului de specialitate al institutiei ca auditori certificati international, prin instruire in audit financiar, la standarde internationale, potrivit unui anunt publicat pe SEAP.
Astfel, Curtea de Conturi intentioneaza sa achizitioneze "servicii de formare profesionala pentru continuarea certificarii personalului de specialitate al institutiei ca auditori certificati international, prin instruire in audit financiar, la standarde internationale de audit", se arata in anuntul publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), informeaza NewsIn.

Finantarea va proveni de la bugetul de stat, iar durata contractului este de 12 luni de la data atribuirii. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 septembrie 2010.

Curtea de Conturi are ca obiective, printre altele, sa urmareasca respectarea reglementarilor legale cu caracter economic, financiar, fiscal si contabil, in vederea identificarii unor eventuale erori sau neregularitati in intocmirea situatiilor financiare, in gestionarea si utilizarea corecta si performanta a fondurilor publice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri