Discutiile purtate de executivul roman cu delegatia Fondului Monetar International (FMI) si noul brand turistic de tara sunt principalele subiecte abordate de presa astazi.
Gandul relateaza cum turistii straini vor fi invitati sa exploreze "gradina carpatina", prin noul brand turistic.

Criza mondiala a inchis 30 de francize imobiliare, dupa cum scrie Capital. „Dupa doi ani de extindere accelerata, proprietarii principalelor master-francize de agentii imobiliare, ¬Re/Max, Century 21 si Hirsh, au fost loviti de un puternic val de contracte reziliate”.

Ne asteapta o explozie a creditelor neperformante. Dati afara din servicii sau cu salariile ciuntite, mii de romani nu-si vor mai putea plati datoriile catre banci, astfel ca 20% dintre imprumuturi vor ajunge neperformante”, informeaza Evenimentul Zilei.

Seful misiunii FMI, Jeffrey Franks, a afirmat in urma comentariului lui Dinu Patriciu ca Romania este o tara suverana, care poate decide daca vrea sa intrerupa intelegerea cu FMI, insa Guvernul nu crede ca trebuie sa renunte la acord, conform cotidianului Adevarul.

Curierul National scrie despre dezordinea puternica accentuata din sistemul fiscal romanesc.

Guvernul va discuta problema salariilor angajatilor BNR in septembrie, dupa ce Parlamentul se reuneste in sesiune, deoarece acum nu are niciun mijloc legal de a interveni, a afirmat premierul, dupa ce CE a avertizat Romania cu procedura de infringement pentru taierea salariilor la banca centrala, informeaza DailyBusiness.ro.

Ziarul Financiar scrie cum Ministerul de Finante a salvat din nou tinta de deficit bugetar prin sacrificarea investitiilor.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri