Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seara, ca a prezentat parlamentarilor PDL doua variante - depunerea mandatului intregului Guvern sau continuarea cu un Cabinet remaniat - optiunea alesilor democrat-liberali fiind cea legata de remaniere.
"Am venit in fata parlamentarilor PDL, de care depinde, alaturi de partenerii de Guvernare, soarta Guvernului, si am pus pe masa cele doua alternative pe care le avem: prima alternativa a fost sa analizam depunerea mandatului intregului Guvern si a doua optiune, continuarea cu un Guvern remaniat. Optiunea pe care am adoptat-o a fost aceea de a continua cu un Guvern remaniat", a spus Boc, potrivit NewsIn.

El a precizat ca vor continua discutiile pe tema remanierii in cadrul Colegiului Director.

"Vom avea discutii in continuare in cadrul Colegiului Director, pentru a finaliza procesul de remaniere, potrivit Constitutiei, in urma consultariii dintre presedintele Romaniei si primul ministru", a spus Boc, dupa intalnirea de la Parlament cu parlamentarii PDL si cu ministri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri