Numarul membrilor Consiliului de Administratie al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va fi redus cu opt persoane, de la 15 la 7 administratori, informeaza Mediafax.
"Propunem promovarea prezentului proiect de act normativ prin care se stabileste - in deplina concordanta cu legislatia in vigoare si cu tendintele inregistrate la nivelul operatorilor economici privati – reducerea numarului de membri ai consiliului de administratie al CNADNR de la 15 la 7", se arata in nota de fundamentare a unui proiect de hotarare de Guvern, elaborat de Ministerul Transporturilor.

Consiliul va avea in compunere sapte administratori, din care unul va fi un specialist din Ministerul Finantelor Publice, si vor fi alesi de adunarea generala a actionarilor pe o perioada de patru ani, cu posibilitatea de a fi realesi.

In prezent, printre membrii CA se numara directorul general al Metrorex, Gheorghe Udriste, directorul general al Autoritatii Rutiere Romane, Iancu Craciunoiu, sefa Directiei de Investitii din Ministerul Transporturilor, Dana Galben, dar si alti angajati ai MTI.

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, a demis-o saptamana trecuta, pe Dorina Tiron din functia de director general al CNADNR din cauza managementului defectuos, atat la nivelul actului administrativ, cat si in relatia cu firmele de constructii si cele de consultanta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri