Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.
• O delegatie a Gazprom condusa de directorul general al companiei ruse, Alexei Miller, soseste, astazi, in Capitala.

Delegatia va avea o intalnire cu reprezentantii Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri

• Primul targ national de turism online Travel Expo 2010 are loc in perioada 13 - 16 octombrie, organizatorii estimand un numar de peste 10.000 de vizite pe parcursul derularii evenimentului.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate oferte pentru croaziere, business travel, vacante in rate, piete de Craciun, astrologie si calatorii, VIP, vacante tematice.

• Fundatia TERRA Mileniul III organizeaza, astazi, dezbaterea publica cu titlul 'Achizitiile publice ecologice in Romania.

• Proiectul de buget pe 2011 va fi discutat miercuri, in prima lectura, in sedinta de guvern, a declarat marti secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice (MFP) Gheorghe Gherghina, la Parlament.

• Alukonigstahl, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de fatade din Romania, organizeaza o conferinta despre situatia pietei din acest moment si proiectiile pentru anul viitor, in ceea ce priveste cladirile mari si zona rezidentiala. Lake View, Nusco Tower, City Gate, Oracle Tower, Sema Park sau Stejari sunt doar cateva dintre proiectele care au beneficiat de solutiile de fatada de la Alukonigstahl.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri