Citeste care sunt principalele titluri din presa de business de astazi.
Minciuna restructurarii: cel mai bine platiti bugetari castiga in continuare peste 12.000 de euro pe luna, titreaza Ziarul Financiar. Cel mai bine platiti bugetari din Romania castiga in continuare de 10 ori mai bine decat presedintele Romaniei, in ciuda mesajelor despre restructurarea bugetara, despre salarizarea unica si stoparea risipei in cheltuirea banilor publici, releva un top al celor mai bine platiti salariati din economie pe judete.

Din Capital aflam Cat te costa refacerea cardului pierdut sau furat. Bancile inlocuiesc gratis cardurile expirate, insa de obicei taxeaza emiterea unor noi instrumente de plata inainte de implinirea acestui termen.

Vezi ce telefoane poti sa iei gratis de la operatorii de telefonie mobila, scrie Money.ro. De exemplu, Nokia 1800 poate fi achizitionat fara niciun cost dar cu abonament Vodafone Complet 800 pentru 2 ani.

Munca la mogul provoaca demisii in masa: De ce fug managerii din presa, anunta DailyBusiness.ro. Contractele de publicitate vin greu, salariile intra pe carduri "in rate", criza e subiect de presa si motiv de fuga din presa.

Bursa prezinta noutati despre Fondul Proprietatea. In timp ce brokerii autohtoni viseaza cu ochii larg deschisi la lis-tarea Fondului Proprietatea (FP) la Bursa de la Bucuresti (BVB), derivate care au ca activ suport actiunile Fondului sunt tranzactionate de o luna la Bursa de la Frankfurt.

Omul care a descoperit presupusa datorie a Germaniei catre Romania, Radu Golban, propune autoritatilor bancare romanesti o solutie pentru eliminarea riscului valutar, scrie Romania libera.

China vrea sa investeasca, Romania se mai gandeste daca accepta, potrivit Evenimentul zilei. In vreme ce statele lumii se straduiesc sa lege relatii cu Beijingul, Romania nu reuseste sa profite nici macar de avantajele obtinute in timpul regimului comunist.

In Gandul gasim Harta celor mai mari salarii din 2009, pe judete. Cine face bani in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri