Citeste ce informatii are astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Capital scrie despre creditele de tip over-draft si face o comparatie cu cardurile de credit, pentru a vedea ce tip de finantare este mai buna din punct de vedere al dobanzilor.

"Romanii care si-au cumparat o masina in acest an au ales in primul rand automobilele Dacia - Logan, Sandero si Duster, urmate de Skoda, cu modelele Octavia si Fabia si Renault cu Symbol, Clio si Megane", informeaza Dailybusiness.

"Aderarea Romaniei la spatiul Schengen agita spiritele pe masura ce data la care ar urma sa adere Romania si Bulgaria, sfarsitul lui martie 2011, se apropie. Ce naste atata patima si opozitie fata de aceasta aderare in randurile unor politicieni europeni, pana la urma? Si ce castiga cetateanul roman de pe urma aderarii?", noteaza Ziarul Financiar.

Stefan Anghel Bogin, fostrul sef al Administratiei Finantelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Alba, a fost retinut, ieri, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, scrie Curierul National.

Money.ro informeaza ca omul de afaceri Dinu Patriciu isi va extinde lantul de magazine Mic.ro si in provincie.

"Cel mai nou amendament adus OUG 50 privind creditarea populatiei obliga bancile sa raspunda oficial cererilor de lamurire venite din partea clientilor care nu inteleg anumite parti din contract", dezvaluie Gandul.

In Adevarul puteti afla ca pe data de 2 decembrie va incepe recensamantul agricol, finantat partial cu bani de la Uniunea Europeana (UE).

Evenimentul Zilei scrie ca programul guvernamental "Prima casa" a avut efect social, dar nu si unul de antrenare a sectorului constructiilor, citand opinia lui Aurel Saramet, presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM).

Pasionatii de poker pot afla din Romania Libera cum au reusit sa castige cativa romani suma de 100.000 de euro, doar dintr-un singur joc.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri